Închide meniul

Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi’"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 9:54

Reclamă
Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi"

Libertatea

Petre Cozma a vorbit despre epidemia de coronavirus

Petre Cozma are mulți prieteni care sunt medici la Spitalul Colentina și care i-au spus cât de grea este lupta împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am prieteni la Spitalul Colentina, doctori, asistente, fac lucruri eroice zi de zi. Știți ce mi-au spus? ”Nea Petre, îl avem pe dracul în spital!”. Așa de periculos este acest coronavirus”, a spus Petre Cozma, conform Libertatea.

Petre Cozma spune că Ordonanțele Militare au fost date degeaba

Petre Cozma mai spune că, deși au fost date mai multe ordonanțe militare pentru a preveni răspândirea coronavirusului, oamenii nu respectă indicațiile autorităților.

Au fost date opt ordonanțe militare, dar tot degeaba, face lumea ce vrea. Noi ne batem joc de noi! Vine în țară, iese din case. Pâi să vezi ce e la mine în cartier, petreceri seară de seară. Cine să le facă ce?”, a mai spus Petre Cozma.

Tatăl regretatului handbalist ucis în noaptea de 7 februarie 2009 într-un local din Ungaria a mai spus că a respectat cu strictețe sfaturile autorităților.

Reclamă

Sincer îți spun, de pe 16 martie nici până la poartă n-am ieșit. Stau în casă, mă joc cu cei trei nepoți, așa trece timpul. De ce să mă dau balenă în paharul cu apă? Virusul e foarte periculos, mai ales pe fondul problemelor mele cu inima”, a mai spus Petre Cozma. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și