Închide meniul

Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi’"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 9:54

Reclamă
Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi"

Libertatea

Petre Cozma a vorbit despre epidemia de coronavirus

Petre Cozma are mulți prieteni care sunt medici la Spitalul Colentina și care i-au spus cât de grea este lupta împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am prieteni la Spitalul Colentina, doctori, asistente, fac lucruri eroice zi de zi. Știți ce mi-au spus? ”Nea Petre, îl avem pe dracul în spital!”. Așa de periculos este acest coronavirus”, a spus Petre Cozma, conform Libertatea.

Petre Cozma spune că Ordonanțele Militare au fost date degeaba

Petre Cozma mai spune că, deși au fost date mai multe ordonanțe militare pentru a preveni răspândirea coronavirusului, oamenii nu respectă indicațiile autorităților.

Au fost date opt ordonanțe militare, dar tot degeaba, face lumea ce vrea. Noi ne batem joc de noi! Vine în țară, iese din case. Pâi să vezi ce e la mine în cartier, petreceri seară de seară. Cine să le facă ce?”, a mai spus Petre Cozma.

Tatăl regretatului handbalist ucis în noaptea de 7 februarie 2009 într-un local din Ungaria a mai spus că a respectat cu strictețe sfaturile autorităților.

Reclamă
Reclamă 4

Sincer îți spun, de pe 16 martie nici până la poartă n-am ieșit. Stau în casă, mă joc cu cei trei nepoți, așa trece timpul. De ce să mă dau balenă în paharul cu apă? Virusul e foarte periculos, mai ales pe fondul problemelor mele cu inima”, a mai spus Petre Cozma. 

Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:54

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu! Ce a ales dintre CFR Cluj, FCSB și Rapid

13:48

Mihai Stoichiţă a anunţat data la care expiră contractul lui Edi Iordănescu! Reacţia la întrebarea despre decizia selecţionerului

13:29

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei e ACUM, LIVE în AntenaPLAY

13:16

Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia: „Suntem conștienți de asta”

13:10

VIDEOMarvin Klein a câştigat calificările etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Cursa e duminică, de la ora 13:05, în AntenaPLAY

12:59

Englezii ştiu ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin, după ce Napoli şi-a manifestat din nou interesul de a-l transfera!

1 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 2 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și