Închide meniul

Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi’"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 9:54

Petre Cozma, discuție cu medicii de la Spitalul Colentina: "Am prieteni doctori, asistente. Fac lucruri eroice zi de zi"

Libertatea

Petre Cozma a vorbit despre epidemia de coronavirus

Petre Cozma are mulți prieteni care sunt medici la Spitalul Colentina și care i-au spus cât de grea este lupta împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am prieteni la Spitalul Colentina, doctori, asistente, fac lucruri eroice zi de zi. Știți ce mi-au spus? ”Nea Petre, îl avem pe dracul în spital!”. Așa de periculos este acest coronavirus”, a spus Petre Cozma, conform Libertatea.

Petre Cozma spune că Ordonanțele Militare au fost date degeaba

Petre Cozma mai spune că, deși au fost date mai multe ordonanțe militare pentru a preveni răspândirea coronavirusului, oamenii nu respectă indicațiile autorităților.

Au fost date opt ordonanțe militare, dar tot degeaba, face lumea ce vrea. Noi ne batem joc de noi! Vine în țară, iese din case. Pâi să vezi ce e la mine în cartier, petreceri seară de seară. Cine să le facă ce?”, a mai spus Petre Cozma.

Tatăl regretatului handbalist ucis în noaptea de 7 februarie 2009 într-un local din Ungaria a mai spus că a respectat cu strictețe sfaturile autorităților.

Reclamă

Sincer îți spun, de pe 16 martie nici până la poartă n-am ieșit. Stau în casă, mă joc cu cei trei nepoți, așa trece timpul. De ce să mă dau balenă în paharul cu apă? Virusul e foarte periculos, mai ales pe fondul problemelor mele cu inima”, a mai spus Petre Cozma. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și