Închide meniul

Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2020, 6:54

Reclamă
Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

AntenaSport

Larisa Iordache ajută Poliția

Larisa este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost trimisă pe stradă pentru a da o mână de ajutor. Reacția unora dintre fani nu a fost una potrivită. Au urmat mii de mesaje, între care și jigniri la adresa multiplei campioane europene, care a și reacționat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Larisei Iordache după ce a fost jignită de fani

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. 

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, e mesajul Larisei, pe Instagram. 

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și