Închide meniul

Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2020, 6:54

Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

AntenaSport

  • Larisa Iordache este legitimată la CS Dinamo
  • Gimnasta a câștigat 5 medalii de aur la campionatele europene
  • Iordache a fost trimisă pe stradă de autorități

Larisa este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost trimisă pe stradă pentru a da o mână de ajutor. Reacția unora dintre fani nu a fost una potrivită. Au urmat mii de mesaje, între care și jigniri la adresa multiplei campioane europene, care a și reacționat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Larisei Iordache după ce a fost jignită de fani

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. 

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, e mesajul Larisei, pe Instagram. 

Reclamă

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Reclamă
Reclamă
Pe același subiect
Larisa Iordache vorbește despre nuntă
Extra • 7 mai, 9:47
FOTO
Larisa Iordache vorbește despre nuntă, după câteva luni de relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs
Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei
Diverse • 22 apr., 11:26
FOTO
Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei. Fosta gimnastă e foarte fericită în braţele fostului iubit al lui Bernie Szocs!
Imaginea postată de Bernadette Szocs
Diverse • 15 apr., 20:54
Imaginea postată de Bernadette Szocs după ce s-a spus că Larisa Iordache i-a „furat” iubitul
Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte
Diverse • 13 apr., 17:15
FOTO
Larisa Iordache şi-a descris iubitul în doar trei cuvinte! Mesajul transmis de fosta gimnastă: „Nu am descoperit defecte!”
Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit
Extra • 12 apr., 17:13
FOTO
Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros!”
Ultimele știri
23:20 Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1. Motivul pentru care i-a mulţumit lui Ionuţ Negoiţă 23:00 Iulian Roşu, declaraţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Uşor-uşor căţeii devin câini” 22:41 Adrian Mititelu jr, ironie uluitoare după Dinamo – FC Argeş 6-1! Ce a putut transmite fiul lui Adrian Mititelu 22:35 „Am ţinut cu Dinamo!”. Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Părea că joacă Manchester City, potop!” 22:20 Roland Garros 2023 | Novak Djokovic, mesaj politic la Paris: ”Kosovo este inima Serbiei” 22:19 Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Vreţi să dansez Shakira în Divizia B?”. Anunţă investiţii uriaşe 22:15 Andrei Cristea, entuziasmat după Dinamo – FC Argeş 6-1: „E mare nevoie de Dinamo în Liga 1” 22:05 Roland Garros 2023 | Stan Wawrinka, în turul 2, după nu meci maraton de 4 ore și 35 de minute 21:55 Dinamo – FC Argeş 6-1! Set pentru „câini”, care sunt la un pas de Liga 1! Piteştenii, la pământ pe Arena Naţională 21:34 Cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş! Apariţie spectaculoasă în loja de pe Arena Naţională
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE