Închide meniul

Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2020, 6:54

Val de jigniri la adresa Larisei Iordache după ce a îmbrăcat costumul de poliție și a fost trimisă pe stradă

AntenaSport

Larisa Iordache ajută Poliția

Larisa este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost trimisă pe stradă pentru a da o mână de ajutor. Reacția unora dintre fani nu a fost una potrivită. Au urmat mii de mesaje, între care și jigniri la adresa multiplei campioane europene, care a și reacționat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Larisei Iordache după ce a fost jignită de fani

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. 

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, e mesajul Larisei, pe Instagram. 

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și