Închide meniul

Larisa Iordache, trimisă pe stradă de autorități! ”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2020, 10:38

Reclamă
Larisa Iordache, trimisă pe stradă de autorități! ”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”

Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache ajută Poliția

Iordache este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea este nevoită să iasă pe stradă, pentru a da o mână de ajutor. Frumoasa gimnastă are un mesaj clar și pentru români. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă.

Larisa Iordache, decorată cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a 

Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache, pe contul personal de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra! ☺️
A post shared by LARISA IORDACHE ‍♀️ (@larisa_iordache) on

Reclamă

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și