Închide meniul

Imagini șocante! Sute de persoane au ignorat carantina și au ieși în stradă după moartea unui interlop celebru

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 8 aprilie 2020, 13:49

Imagini șocante! Sute de persoane au ignorat carantina și au ieși în stradă după moartea unui interlop celebru

Youtube

Édgar Pérez Hernández

Imagini șocante în Columbia, acolo unde sute de persoane au ieșit în stradă pentru a-și lua la revedere de la Edgar Perez Hernandez, unul dintre cei mai mari interlopi din Columbia. Acesta conducea o grupare extrem de violentă din Bello, zona Antioquia, și se afla în arest de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform autorităților, mafiotul tocmai ce fusese transferat la o închisoare-spital, deoarece avea probleme de sănătate. Acesta ar fi făcut atac de cord, murind în spital.

Cel poreclit ”Ursul” era extrem de iubit la el in oraș, acolo unde, deși se ocupa cu lucruri murdare, ca trafic de droguri, crime la comandă, răpiri și sechestrări de persoane și alte infracțiuni, era iubit de foarte mulți oameni.

Nu mai puțin de 15 dintre rudele victimei au fost amendate, fiind considerate vinovate pentru faptul că s-au strând sute de persoane în stradă, deși în Columbia este decretată carantină la nivel național.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și