Închide meniul

Imagini șocante! Sute de persoane au ignorat carantina și au ieși în stradă după moartea unui interlop celebru

Florian Ceafalău Publicat: 8 aprilie 2020, 13:49

Imagini șocante! Sute de persoane au ignorat carantina și au ieși în stradă după moartea unui interlop celebru

Youtube

Édgar Pérez Hernández

  • Sute de persoane au ieșit în stradă.
  • 15 dintre rudele mortului au fost amendate.
  • Bărbatul era poreclit ”Ursul”.

Imagini șocante în Columbia, acolo unde sute de persoane au ieșit în stradă pentru a-și lua la revedere de la Edgar Perez Hernandez, unul dintre cei mai mari interlopi din Columbia. Acesta conducea o grupare extrem de violentă din Bello, zona Antioquia, și se afla în arest de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform autorităților, mafiotul tocmai ce fusese transferat la o închisoare-spital, deoarece avea probleme de sănătate. Acesta ar fi făcut atac de cord, murind în spital.

Cel poreclit ”Ursul” era extrem de iubit la el in oraș, acolo unde, deși se ocupa cu lucruri murdare, ca trafic de droguri, crime la comandă, răpiri și sechestrări de persoane și alte infracțiuni, era iubit de foarte mulți oameni.

Reclamă

Nu mai puțin de 15 dintre rudele victimei au fost amendate, fiind considerate vinovate pentru faptul că s-au strând sute de persoane în stradă, deși în Columbia este decretată carantină la nivel național.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România