Închide meniul

Dan Negru, mesaj-manifest după ce orașul Țăndărei a fost băgat în carantină: "I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 12:32

Dan Negru, mesaj-manifest după ce orașul Țăndărei a fost băgat în carantină: "I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic"

Facebook

Dan Negru, mesaj manifest după ce orașul Țăndărei a fost băgat în carantină

Acesta a criticat autoritățile că nu au făcut nimic pentru comunitatea din Țăndărei, în afară de Ordonanța Militară care a impus restricții dure pentru locuitorii din localitate, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic, niciodată. Statul român a închis ochii când zeci de copii din Ţăndarei erau traficaţi în Europa. Cazul Ţăndărei cu copiii traficaţi a schimbat legislaţia europeană şi UE a adoptat o directivă care a redefinit exploatarea copiilor la cerşit şi furat ca fiind o formă de muncă forţată, de sclavie. N-aţi făcut nimic pentru ei, niciodată! Erau buni doar la votare. Din ’90 încoace. Le-aţi dat doar pungi cu făină să vă voteze. Şi acu’ o ordonanţă militară“, a scris Dan Negru. 

Dan Negru a rămas fără portofel în vacanță

Am păţit-o în două mari capitale europene, în Paris şi-n Londra. V-o povestesc pe asta din Londra când în Trafalgar Square nişte puşti de vreo 12 ani au venit la mine să-mi spună că mi-au şterpelit portofelul din rucsac. Nici n-am observat când mi l-au luat. Au venit să mi-l dea înapoi când s-au prins că sunt «ăla de la tv». Când i-am întrebat de unde sunt mi-au răspuns în cor: Ţăndărei!“, a mai scris Dan Negru pe Facebook. Realizatorul emisiunii "Next Star" este un fan înfocat al celor de la Poli Timișoara. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și