Închide meniul

Germania e aproape să lanseze prima aplicație anti-COVID!

Florian Ceafalău Publicat: 5 aprilie 2020, 10:32

Reclamă
Germania e aproape să lanseze prima aplicație anti-COVID!

Facebook

Covid 19

Germania poate deveni prima țară din Europa ce folosește tehnologia pentru a învinge pandemia, anunțând că vor lansa în câteva săptămâni o aplicație pentru telefoanele mobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată descărcată, aplicația va genera câte un profil pentru fiecare utilizator, iar în cazul în care telefonul tău va veni în apropierea unui telefon al unei persoane descoperite pozitiv cu COVID, autoritățile vor fi anunțate și vor lua măsuri.

Practic, este o aplicație ce localizează persoanele bolnave cu COVID dar și persoanele cu care acestea interacționează, pe baza apropierii telefoanelor.

Singurul lucru la care nemții mai au puțin de lucrat este cadrul legal în care se va întâmpla acest lucru, legile privind securitatea digitală, protecția datelor dar și dreptul la intimitate fiind foarte dure în UE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și