Închide meniul

Dezvăluiri cutremurătoare din ţara unde bătrânii nu au nicio şansă în faţa coronavirusului: "Este groaznic"

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 15:21

Reclamă
Dezvăluiri cutremurătoare din ţara unde bătrânii nu au nicio şansă în faţa coronavirusului: "Este groaznic"

Zuma Press / Santiago Armas via Hepta

Situaţie din Ecuador este una dramatică

Despre situaţia dramatică din oraş a vorbit şi Leandro Vega (23 de ani), fotbalist la formaţia din localitate, Emelec. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leandro Vega: " Este înfricoșător ce se întâmplă"

Vega spune că autorităţile din Ecuador sunt depăşite de situaţie. Mai mult, medicii se focusează mai mult pe pacienţii tineri care sunt infectaţi cu coronavirus pentru că celor cu o vârstă înaintată nu le dau multe şanse de suprtavieţuire. Imaginile cu oameni decedaţi pe trotuare au făcut înconjurul planetei. 

"Imaginile alea sunt reale. Este înfricoșător ce se întâmplă. Pare SF, dar sunt persoane decedate pe străzi. Nu putem crede ce vedem, este groaznic. Teroare este ceea ce experimentăm. Oamenii tineri au prioritate în spitale față de cei bătrâni, pentru că medicii nu le dau prea multe șanse celor din urmă", a spus Vega pentru Clarin.

Autorităţile din Ecuador, depăşite de situaţie

Autorităţile din Ecuador par depăşite de situaţie, deşi numărul cazurilor depăşeşte cu puţin 3.000. În Ecuador au murit 145 de persoane, conform worldometers.info.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și