Închide meniul

Valentin Cioncan a murit la câteva ore după ce medicii l-au trimis acasă. Familia nu ştia că avea coronavirus

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 14:34

Reclamă
Valentin Cioncan a murit la câteva ore după ce medicii l-au trimis acasă. Familia nu ştia că avea coronavirus

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Valentin Cioncan a murit din cauya Covid-19

Blestemul familiei Cioncan pare să nu se rupă. După ce fosta medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2004, la proba de 1.500 metri, a decedat fulgerător în 2007, o nouă tragedie a lovit această familie în plină pandemie de coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Cioncan, vărul tatălui fostei atlete, s-a stins din viaţă la 78 de ani. Acesta fusese internat la spitalul din Bistriţa Năsăud cu probleme cardiace. Medicii l-au trimis acasă pe motiv că starea lui e una bună, dar la câteva ore după ce a ajuns acasă a decedat.

A doua zi, familia a aflat că acesta fusese testat de Covid şi că era pozitiv.

"Coronavirusul parcă nici n-a existat. Nici în biletul de externare nu scrie nimic. Și în momentul în care am primit telefonic vestea că este confirmat cu COVID-19, pe 1 aprilie, tot noi am sesizat Poliția din Bistrița despre cele întâmplate", a spus Ioana Cioncan, soţia fiului lui Valentin Cioncan, scrie Libertatea. 

Cine a a fost Maria Cioncan

Născută pe 19 iunie 1977, Maria Cioncan a decedat în 2007, în urma unui accident rutier produs în Bulgaria. Cea mai mare performanţă a carierei a fost obţinerea medaliei de bronz, în proba de 1.500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Atena. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și