Închide meniul

Un fotbalist ceh izolat în România, din cauza Covid-19, plânge: "Soția mea o să nască singură, fetița mă întreabă de ce nu merg acasă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 7:19

Un fotbalist ceh izolat în România, din cauza Covid-19, plânge: "Soția mea o să nască singură, fetița mă întreabă de ce nu merg acasă"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică

Lukas Droppa, în duel cu Denis Man

Blocat de pandemia de coronavirus în România, Droppa a dezvăluit un dialog impresionant pe care l-a avut cu fiica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukas Droppa, dialog emoţionant cu fiica sa

"Fetița noastră de 4 ani mă sună zilnic și plânge: „Tati, tu de ce nu vii la noi? De ce nu vii acasă?”. Îmi vine să urlu, să plâng și eu, m-ar elibera, jur. Înnebunesc! Partea bună e că la Gaz Metan contractele sunt plătite la timp, oamenii au fost corecți mereu", a spus Droppa pentru Gazetă. 

Lukas Droppa va deveni tată pentru a doua oară

Droppa mai are o supărare. Soţia sa trebuie să nască în aceste zile, iar el nu poate fi alături de ea. 

"Soția mea e însărcinată, trebuie să nască. Azi, mâine, zilele astea, poate chiar acum, când vorbim! Stau aici degeaba, fără să pot s-o ajut. Va naște un băiețel", a mai spus mijlocaşul ceh. 

Luka Droppa a jucat în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş 26 de partide. Droppa nu este la prima aventură în România. Mijlocaşul ceh a mai evoluat şi la Pandurii Târgu Jiu un sezon. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și