Închide meniul

Confesiuni dureroase din Spania: "Mă simteam invincibil, virusul m-a doborât"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 8:25

Confesiuni dureroase din Spania: "Mă simteam invincibil, virusul m-a doborât"

Profimedia

Străzile din Spania sunt goale

Din momentul în care a fost depistat pozitiv, Alfonso Reyes a dat detalii în fiecare zi pe reţelele de socializare despre starea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alfonso Reyes: "A fost un moment foarte rău"

Alfonso Reyes a descris momentele când încă nu ştia că este infectat cu coronavirus. 

"Într-o zi, la spital, când nu știam ce am, nu respiram prea bine și m-am simțit copleșit. Au fost doar 5 minute, dar a fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în liniște și a trecut. Nu este o gripă normală și nu îi atacă doar pe bătrâni. M-a pus la podea când eram într-o condiție fizică bună, imaginați-vă ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme. Am crezut că sunt invincibil și virusul m-a doborât. M-am ridicat însă și sper ca toți cei bolnavi care trec prin asta să reușească, dar chiar m-a doborât. Nu voi uita niciodată această experiență", a transmis Alfonso Reyes conform Marca.

Sportul în Spania s-a oprit din cauza coronavirusului

Epidemia de coronavirus a pus stop sportului şi în Spania. Fotbalul, dar şi celelalte competiţii au fost suspendate din cauza epidemiei de Covid-19. În Spania au fost confirmate peste 87 de mii de cazuri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și