Închide meniul

Confesiuni dureroase din Spania: "Mă simteam invincibil, virusul m-a doborât"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 8:25

Reclamă
Confesiuni dureroase din Spania: "Mă simteam invincibil, virusul m-a doborât"

Profimedia

Străzile din Spania sunt goale

Din momentul în care a fost depistat pozitiv, Alfonso Reyes a dat detalii în fiecare zi pe reţelele de socializare despre starea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alfonso Reyes: "A fost un moment foarte rău"

Alfonso Reyes a descris momentele când încă nu ştia că este infectat cu coronavirus. 

"Într-o zi, la spital, când nu știam ce am, nu respiram prea bine și m-am simțit copleșit. Au fost doar 5 minute, dar a fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în liniște și a trecut. Nu este o gripă normală și nu îi atacă doar pe bătrâni. M-a pus la podea când eram într-o condiție fizică bună, imaginați-vă ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme. Am crezut că sunt invincibil și virusul m-a doborât. M-am ridicat însă și sper ca toți cei bolnavi care trec prin asta să reușească, dar chiar m-a doborât. Nu voi uita niciodată această experiență", a transmis Alfonso Reyes conform Marca.

Sportul în Spania s-a oprit din cauza coronavirusului

Epidemia de coronavirus a pus stop sportului şi în Spania. Fotbalul, dar şi celelalte competiţii au fost suspendate din cauza epidemiei de Covid-19. În Spania au fost confirmate peste 87 de mii de cazuri.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:10

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Maria Xiao e ACUM, în AntenaPLAY. Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

10:54

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa, înfrângere în finala Japan Open! Meciul a durat o oră și 36 de minute

10:38

Florin Bratu a avut ofertă de la Gigi Becali, când juca la Rapid! Ce i-a putut răspunde patronului de la FCSB

10:23

Marc Marquez s-a impus în Grand Prix-ul Australiei

10:22

„Când Dinamo este gazdă, nu este simplu să joci”. Paul Anton a spus ce șanse au „câinii” în derby-ul Dinamo-FCSB

10:10

Bernadette Szocs, după ce a obţinut prima ei medalie la simplu la Campionatul European: „Să fie de aur!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 3 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 4 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 5 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 6 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite!
Citește și