Închide meniul

Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 5:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

infobae.com

Luis Lazarte mătura pe străzi

De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical. E a ajuns să se trezească la 3:30 dimineaţa, la 49 de ani, pentru a munci. Şi este recunoscător că poate strânge bani din asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă vrei să îmi faci poze, totul e ok, nu mă deranjează, dar nu vreau să vorbim despre box. M-au aruncat ca pe un câine. Putem vorbi despre viaţa mea de atlet. Particip la maraton cu soţia mea şi mă descurc chiar bine", a spus Lazarte, citat de infobae.com.

Luis Lazarte a fost exclus din box, în 2012

Argentinianul a deținut titlul mondial IBF, dar totul s-a schimbat în 2012, la finalul meciului pierdut cu Johnriel Casimero, în care acesta a folosit mai multe lovituri interzise şi chiar şi-a muşcat adversarul de două ori. 

Pe lângă lupta pierdută, la final, acesta şi-a instigat fanii şi oamenii apropiaţi la bătaie cu poliţia şi cu stafful lui Casimero. Aceste gesturi i-au adus sfârşitul carierei. El a fost suspendat pe viaţă şi a mai participat la nişte lupte demonstrative până în 2014. 

Poreclit "El Mosquito", Luis Lazarte a rărămas cu 52 de victorii, 18 prin KO, în cariera care adunat 67 de lupte. El a fost învins de 12 ori. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și