Închide meniul

Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 5:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

infobae.com

Luis Lazarte mătura pe străzi

De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical. E a ajuns să se trezească la 3:30 dimineaţa, la 49 de ani, pentru a munci. Şi este recunoscător că poate strânge bani din asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă vrei să îmi faci poze, totul e ok, nu mă deranjează, dar nu vreau să vorbim despre box. M-au aruncat ca pe un câine. Putem vorbi despre viaţa mea de atlet. Particip la maraton cu soţia mea şi mă descurc chiar bine", a spus Lazarte, citat de infobae.com.

Luis Lazarte a fost exclus din box, în 2012

Argentinianul a deținut titlul mondial IBF, dar totul s-a schimbat în 2012, la finalul meciului pierdut cu Johnriel Casimero, în care acesta a folosit mai multe lovituri interzise şi chiar şi-a muşcat adversarul de două ori. 

Pe lângă lupta pierdută, la final, acesta şi-a instigat fanii şi oamenii apropiaţi la bătaie cu poliţia şi cu stafful lui Casimero. Aceste gesturi i-au adus sfârşitul carierei. El a fost suspendat pe viaţă şi a mai participat la nişte lupte demonstrative până în 2014. 

Poreclit "El Mosquito", Luis Lazarte a rărămas cu 52 de victorii, 18 prin KO, în cariera care adunat 67 de lupte. El a fost învins de 12 ori. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și