Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Povestea de excepţie a românului care a devenit campion mondial la polo în Italia. "Finala s-a terminat cu venirea carabinierilor"

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 8:17 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Povestea de excepţie a românului care a devenit campion mondial la polo în Italia. "Finala s-a terminat cu venirea carabinierilor"

AS.ro

Mihai Badea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

În vârstă de 48 de ani, Mihai Badea a făcut polo de la 8 ani, dar a renunţat la acest sport în 1991, când s-a apucat de facultate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, campioană mondială după o finală cu scandal: "Se mai dădea un cot, se mai băga o mână în slip"

"Mi-am dat seama că nu este un sport care îţi poate aduce beneficii materiale. O perioadă de 15 ani nu am mai avut legătură cu polo, nu am mai înotat, nimic, nimic legat de acest sport", a povestit Mihai Badea.

În 2007, a revenit la marea sa pasiune, iar peste cinci ani a devenit campion mondial! Echipa României s-a impus în competiţia rezervată jucătorilor de peste 35 de ani la Rimini, după ce a învins Brazilia în finală. 

"Meciul s-a terminat cu venirea carabinierilor!", a povestit Badea, care a dezvăluit şi cât de dură a fost lupta din bazin: "Mai dai un cot, mai dai un picior, mai tragi de splip, mai bagi o mână în slip". Pe mal, totul a fost dat uitării: "S-a lăsat cu îmbrăţişări".

Reclamă

În 2013, românii au devenit şi campioni europeni, la Budapesta. Badea speră să participe şi anul acesta la Campionatul Mondial, care va avea loc în Coreea de Sud, în ciuda pandemiei.

În vârstă de 48 de ani, Mihai Badea are o poveste de viaţă de excepţie. El a înfiinţat clubul de fotbal Academia Regal, care i-a dat pe Radu Drăguşin, de la Juventus, şi pe Octavian Popescu, de la FCSB. Badea a devenit celebru şi după ce a străbătut înot barajul Vidraru, dus-întors.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și