Închide meniul

Reacţia lui Usain Bolt, după ce au apărut informaţii că are coronavirus! Anunţul făcut de starul jamaican

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 15:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Reacţia lui Usain Bolt, după ce au apărut informaţii că are coronavirus! Anunţul făcut de starul jamaican

Profimedia

Usain Bolt are coronavirus

UPDATE: Usain Bolt a reacţionat după ce au apărut informaţii că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus!  Acesta a spus că aşteaptă rezultatul testului făcut sâmbătă. Momentan, marele campion jamaican se află în izolare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bună dimineața lume, m-am trezit și am văzut că media spune că am fost confirmat cu Covid-19. Am făcut sâmbătă un test, pentru că trebuie să plec să lucrez. Încerc să fiu responsabil, așa că voi rămâne aici, pentru toți prietenii mei și vă spun că nu am niciun fel de simptome. Mă pun în carantină și aștept confirmarea pentru a vedea care este apoi protocolul”, a spus Usain Bolt.

Usain Bolt are coronavirus. Cel mai rapid om din istorie se află în autoizolare, scrie presa din Marea Britanie. 

Usain Bolt se înscrie pe lista marilor personalități din lumea sportului care este testat pozitiv cu coronavirus. Fostul sprinter a dat o mare petrecere în Jamaica cu ocazia aniversării sale de 34 de ani. Cel mai probabil, Bolt a contactat acolo virusul. 

Potrivit postului de radio Nationwide Radio XJ, nu este sigur dacă jamaicanul a prezentrat sau nu simptomele bolii, dar cert este că a fost depistat pozitiv și acum este în autoizolare.

Reclamă

Raheem Sterling a participat la petrecerea lui Usain Bolt

Starul celor de la City, Raheem Sterling, a participat la petrecerea organizată de Usain Bolt în Jamaica. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și