Închide meniul

Reacţia lui Usain Bolt, după ce au apărut informaţii că are coronavirus! Anunţul făcut de starul jamaican

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 15:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Reacţia lui Usain Bolt, după ce au apărut informaţii că are coronavirus! Anunţul făcut de starul jamaican

Profimedia

Usain Bolt are coronavirus

UPDATE: Usain Bolt a reacţionat după ce au apărut informaţii că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus!  Acesta a spus că aşteaptă rezultatul testului făcut sâmbătă. Momentan, marele campion jamaican se află în izolare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bună dimineața lume, m-am trezit și am văzut că media spune că am fost confirmat cu Covid-19. Am făcut sâmbătă un test, pentru că trebuie să plec să lucrez. Încerc să fiu responsabil, așa că voi rămâne aici, pentru toți prietenii mei și vă spun că nu am niciun fel de simptome. Mă pun în carantină și aștept confirmarea pentru a vedea care este apoi protocolul”, a spus Usain Bolt.

Usain Bolt are coronavirus. Cel mai rapid om din istorie se află în autoizolare, scrie presa din Marea Britanie. 

Usain Bolt se înscrie pe lista marilor personalități din lumea sportului care este testat pozitiv cu coronavirus. Fostul sprinter a dat o mare petrecere în Jamaica cu ocazia aniversării sale de 34 de ani. Cel mai probabil, Bolt a contactat acolo virusul. 

Potrivit postului de radio Nationwide Radio XJ, nu este sigur dacă jamaicanul a prezentrat sau nu simptomele bolii, dar cert este că a fost depistat pozitiv și acum este în autoizolare.

Reclamă
Reclamă 4

Raheem Sterling a participat la petrecerea lui Usain Bolt

Starul celor de la City, Raheem Sterling, a participat la petrecerea organizată de Usain Bolt în Jamaica. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și