Închide meniul

Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Stroe a vorbit despre reluarea antrenamentelor pentru echipele de Liga 1, dar unele sporturi nu-și pot relua activitatea din 15 mai, iar printre ele se află și natația. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potec: ”Nu înțeleg de ce natația nu este între sporturile care-și pot relua activitatea”

Camelia Potec susține că a încercat să vorbească cu Ionuț Stroe și să obțină o lămurire, dar nu a reușit.

”Nu înțeleg însă de ce înotul nu a fost luat în considerare pentru că și noi putem să îndeplinim normele cerute de Ministerul Sănătății și de Minsterul Tineretului și Sportului. Specialiștii au stabilit că virusul nu se transmite prin apă. Înotul în bazin e unul dintre cele mai sigure sporturi. Apa e clorinată, nu de puține ori a fost folosită ca dezinfectant la curățarea străzilor.

Am încercat să iau legătura (n.r cu Stroe) dar nu am reușit până acum. Vreau să-i explic acel plan pentru că, repet, la natație, normele sunt ușor de îndeplinit. Sportivii pot veni la bazin cu autoturismul propriu, nu trebuie să facă duș acolo. Au nevoie decât de o băncuță pe care să-și lase lucrurile. Și de schimbat, ei au experiența și se schimbă doar cu ajutorul unui prosop, afară, în aer liber”, a declarat Potec, pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și