Închide meniul

Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Sportul ”ignorat” de Ionuț Stroe. Dezvăluirile unui președinte de federație: ”Nu înțeleg de ce nu ne putem relua activitatea”

Stroe a vorbit despre reluarea antrenamentelor pentru echipele de Liga 1, dar unele sporturi nu-și pot relua activitatea din 15 mai, iar printre ele se află și natația. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potec: ”Nu înțeleg de ce natația nu este între sporturile care-și pot relua activitatea”

Camelia Potec susține că a încercat să vorbească cu Ionuț Stroe și să obțină o lămurire, dar nu a reușit.

”Nu înțeleg însă de ce înotul nu a fost luat în considerare pentru că și noi putem să îndeplinim normele cerute de Ministerul Sănătății și de Minsterul Tineretului și Sportului. Specialiștii au stabilit că virusul nu se transmite prin apă. Înotul în bazin e unul dintre cele mai sigure sporturi. Apa e clorinată, nu de puține ori a fost folosită ca dezinfectant la curățarea străzilor.

Am încercat să iau legătura (n.r cu Stroe) dar nu am reușit până acum. Vreau să-i explic acel plan pentru că, repet, la natație, normele sunt ușor de îndeplinit. Sportivii pot veni la bazin cu autoturismul propriu, nu trebuie să facă duș acolo. Au nevoie decât de o băncuță pe care să-și lase lucrurile. Și de schimbat, ei au experiența și se schimbă doar cu ajutorul unui prosop, afară, în aer liber”, a declarat Potec, pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și