Închide meniul

Oficial | Turul Franței a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Când se va desfășura

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 11:38 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Oficial | Turul Franței a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Când se va desfășura

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Oficial | Turul Franței a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Când se va desfășura

Astfel, organizatorii au decis ca cele 21 de etape să aibă loc în perioada 29 august-20 septembrie. Decizia a fost luată după ce președintele Emmanuel Macron a prelungit starea de urgență din ”Hexagon”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turul Franței nu se putea disputa în luna iulie

Prelungirea stării de urgență din Franța până pe 11 mai a făcut imposibilă desfășurarea competiției în luna iulie. Prin urmare, organizatorii au decis să decaleze competiția.

”În urma discursului președintelui de luni și ca urmare a luptei împotriva răspândirii Covid-19, organizatorii Turului Franței, în acord cu Uniunea Ciclistă Internațională, au decis să amâne competiția”, se arată în comunicatul postat pe Twitter.

În consecință, Uniunea Ciclistă Internațională a decis suspendarea tuturor competițiilor din ciclism până pe 1 iulie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și