Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Amelia Racea, de la gimnastică, la circ! ”Îmi amorțise limba!” Povestea de film a fostei campioane

Silviu Corneanu Publicat: 6 martie 2021, 19:01

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Amelia Racea, de la gimnastică, la circ! ”Îmi amorțise limba!” Povestea de film a fostei campioane

AS.ro

Amelia Racea a fost invitată la AS.ro LIVE

Fosta gimnastă a ajuns la circ din întâmplare, după ce fusese în public la un spectacol. Racea susține că a avut emoții mai mare decât la gimnastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu fata care mi-a dat invitația la Circ și mi-a zis că este un casting și tu trebuie să prezinți un mini exercițiu, ca să vadă oamenii despre ce e vorba. Am ajuns acolo, am avut niște emoții, nu mă mai mișcasem de doi ani. Am avut avantajul că eram destul de slăbuță și mă mișcam cu ușurință.

Am avut emoții. Mi-am prezentat exercițiul, îmi amorțise limba. Mi-au spus atunci, pe loc, că mă vor. Asta se întâmpla în 2018. Nu m-am gândit vreodată că o să ajung acolo. După două luni de antrenamente eu am intrat în spectacolul la care fusesem ca spectator.

Era frumos, veneau copii, a fost perfect pentru mine. Doi ani de zile, aveam spectacole aproape în fiecare zi. A fost foarte frumos. Pentru mine este un job la care merg de plăcere. Am un număr de echilibristică la care muncesc de doi ani de zile și consider că mai am de muncit. M-a îndrumat un antrenor”, a dezvăluit Amelia Racea la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile Ameliei Racea la AS.ro LIVE

Amelia Racea a povestit, la AS.ro LIVE, cum a ajuns să treacă de la gimnastică la circ. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Racea a dezvăluit cum a pierdut Olimpiada de la Londra.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și