Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet". Larisa Iordache, campioană şi în viaţa personală. "Mi-am găsit un iubit care găteşte"

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 8:04

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet". Larisa Iordache, campioană şi în viaţa personală. "Mi-am găsit un iubit care găteşte"

Profimediaimages

Larisa Iordache a fost invitata specială a lui Cătălin Oprişan

Gimnasta de 24 de ani, medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, a recunoscut că a ajuns tot mai des în bucătărie. Iubitul ei o scapă totuşi de griji.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, dezvăluri spectaculoase la AS.ro LIVE

"Am învăţat să şi gătesc, chiar dacă nu îmi place mie, dar ce să fac… trebuie să mai gătesc şi la bărbat acasă. Trebuie să îi dai motive să te ia de nevastă. 

Eu am noroc că mi-am găsit unul care găteşte el. Şi găteşte şi sănătos. Când ne-am întâlnit mi-a spus: 'Ştiind că eşti sportivă…'. Eu ştiam că mănânc sănătos, dar rup dulciurile în două", a glumit Larisa Iordache. 

Diana Bulimar a recunoscut că, la Izvorani, dulciurile se ascundeau chiar în bârnă. Larisa Iordache a confirmat povestirile fostei colege de la echipa naţională.

"Sinceră să fiu, eu nu ştiu de ce capacele sunt puse acolo, dar noi am găsit posibilitatea de a le face folositoare. Se puneau dulciurile acolo… nu ştiu cum apăreau. Capacele erau puse la loc, la fel. 

Reclamă
Reclamă

Desfăceam acolo, băgam dulciurile. Se mai auzea puţin când mai săreai pe bârnă, noi speram să sărim puţin mai uşor să nu se audă. 

Asta era o parte din performanţă. Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet. Deci trebuie să ne ţinem sufletul în viaţă", a precizat Larisa. 

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36 17 sept.

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20 17 sept.

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55 17 sept.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31 17 sept.

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47 17 sept.

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor
Citește și