Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet". Larisa Iordache, campioană şi în viaţa personală. "Mi-am găsit un iubit care găteşte"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 8:04

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet". Larisa Iordache, campioană şi în viaţa personală. "Mi-am găsit un iubit care găteşte"

Profimediaimages

Larisa Iordache a fost invitata specială a lui Cătălin Oprişan

Gimnasta de 24 de ani, medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, a recunoscut că a ajuns tot mai des în bucătărie. Iubitul ei o scapă totuşi de griji.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, dezvăluri spectaculoase la AS.ro LIVE

"Am învăţat să şi gătesc, chiar dacă nu îmi place mie, dar ce să fac… trebuie să mai gătesc şi la bărbat acasă. Trebuie să îi dai motive să te ia de nevastă. 

Eu am noroc că mi-am găsit unul care găteşte el. Şi găteşte şi sănătos. Când ne-am întâlnit mi-a spus: 'Ştiind că eşti sportivă…'. Eu ştiam că mănânc sănătos, dar rup dulciurile în două", a glumit Larisa Iordache. 

Diana Bulimar a recunoscut că, la Izvorani, dulciurile se ascundeau chiar în bârnă. Larisa Iordache a confirmat povestirile fostei colege de la echipa naţională.

"Sinceră să fiu, eu nu ştiu de ce capacele sunt puse acolo, dar noi am găsit posibilitatea de a le face folositoare. Se puneau dulciurile acolo… nu ştiu cum apăreau. Capacele erau puse la loc, la fel. 

Reclamă

Desfăceam acolo, băgam dulciurile. Se mai auzea puţin când mai săreai pe bârnă, noi speram să sărim puţin mai uşor să nu se audă. 

Asta era o parte din performanţă. Dulcele nu se pune pe corp, se duce la suflet. Deci trebuie să ne ţinem sufletul în viaţă", a precizat Larisa. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Larisa Iordache are succes pe toate planurile
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10.30

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și