Închide meniul

Finală dramatică pentru Marian Drăgulescu! A ratat de puţin podiumul la Campionatul European! Gimnastul de aproape 40 de ani, pe locul 4, la sărituri

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 decembrie 2020, 16:20

Finală dramatică pentru Marian Drăgulescu! A ratat de puţin podiumul la Campionatul European! Gimnastul de aproape 40 de ani, pe locul 4, la sărituri

profimediaimages

Marian Drăgulescu, pe locul 4, la EURO, în finala de la sărituri

Marian Drăgulescu va împlini 40 de ani peste doar cinci zile. El a fost aproape să îşi facă un cadou perfect. Gimnastul român a terminat pe locul patru, în proba sa favorită, la sărituri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu, locul patru la Campionatul European de la Mersin

Drăgulescu a intrat în finală cu a cincea notă. El a terminat competiţia cu o medie de 14,238. Învingătorul, ucraineanul Igor Radivilov, a avut o medie de 14,733. Celălalt reprezentant al României, Răzvan-Denis Marc, a fost cel mai slab dintre cei opt finalişti de la inele.

Drăgulescu are un palmares impresionant, din care lipseşte doar un aur olimpic. Îl poate obţine anul viitor, la Tokyo, unde este deja calificat. 

Gimnastul român a adunat 8 titluri de campion mondial şi 10 titluri de campion european. În total, el are 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene. Primul succes major l-a reuşit acum 20 de ani, tot la un European, la sol.

Aur pentru România la Campionatele Europene din Turcia

România a obţinut un aur la Campionatele Europene din Turcia, în competiţia de juniori. În vârstă de doar 18 ani, puștiul Gabriel Burtănete a reușit o performanță la Meris. 

Reclamă

Sportivul român legitimat la clubul Steaua București a reușit să termine finala de la sărituri cu o medie de 14.283, fiind urmat de ucraineanul Ilia Kovtun, cel care s-a impus la individual compus.

Pe locul patru a venit chiar fratele lui Gabriel, Robert Burtănete, cu 13.899.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și