Închide meniul

Lewis Hamilton, singura speranţă pe care o mai are un copil. "Te rog, salvează-mi tatăl!". Mesajul tulburător primit de campionul din Formula 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 8:34

Lewis Hamilton, singura speranţă pe care o mai are un copil. "Te rog, salvează-mi tatăl!". Mesajul tulburător primit de campionul din Formula 1

Lewis Hamilton are șapte titluri de campion în Formula 1

Profimedia

Puştiul de 11 ani a desenat monopostul britanicului şi a transmis un mesaj tragic. "Lewis, te rog să-mi salvezi tatăl", a scris Ahmed. Imaginea a devenit virală şi a ajuns chiar şi la vedeta din Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton: "Toate vieţile contează!"

"Când am desenat maşina am crezut că el îmi poate salva tatăl. Ne chinuim în fiecare zi fără el, sper că va putea reveni lângă noi", a declarat Ahmed pentru The Asociated Press, citat de thehindu.com.

Tatăl copilului, Mohammed Ramadhan, a fost acuzat de moartea unui poliţist într-un atac cu bomba. A fost torturat de anchetatori pentru a mărturisi că el a fost vinovat. Acum riscă să fie executat. 

"Cel mai trist lucru pentru mine este că un tânar este aproape de a muri şi nu este clar ce a făcut. A fost tulburător să văd mesajul pe care mi l-a trimis fiul său. Toate vieţile contează!

Reclamă

Nu este neapărat responsabilitatea mea să vorbesc despre lucruri pe care nu le ştiu cu exactitate. Totuşi, cred că trebuie cu toţii să muncim mai mult pentru a aduce schimbări şi îmbunătăţiri. Am sperat ca, la finalul cursei din Bahrain, mă puteam întâlni cu Prinţul moştenitor. Am stat însă în pat aproape toată săptămâna şi nu am văzut pe nimeni", a transmis Hamilton, cel care a fost în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19.

Lewis Hamilton a primit scrisori de la trei persoane care au fost torturate în închisorile din Bahrain. Campionul mondial a ţinut să asigure că va face tot ce depinde de el pentru a le salva viaţa. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și