Închide meniul

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 8:16

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

ProfimediaImages

Mick Schumacher va participa la CM de Formula 1

"Suntem foarte încântaţi să putem anunţa că Mick Schumacher va fi în echipa noastră, din sezonul viitor şi de-abia aştept să îl primim în echipa noastră", a anunţat Gunther Steiner, directorul celor de la Haas. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher: Am rămas fără cuvinte, e un vis împlinit

Americanii de la Haas au anunţat că Mick a semnat un contract "pe mai mulţi ani". Pilotul de 21 de ani e lider în campionatul Formulei 2. El a câştigat şi titlul în Formula 3. 

"Ideea de a face parte din grila de Formula 1 începând cu anul viitor mă face să fiu foarte fericit. Am rămas fără cuvinte. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Haas F1, Scuderiei Ferrari şi celor de la Academia Ferrari. 

Vreau să îmi arăt dragostea pentru părinţii mei, cărora le datorez totul. Întotdeauna am crezut că îmi pot îndeplini visul de a ajunge în Formula 1", a spus şi Mick Schumacher. 

Michael Schumacher urmăreşte cursele lui Mick Schumacher

Rămâne de văzut dacă Mick Schumacher va reuşi să se apropie de performanţele tatălui său, cel care a câştigat Campionatul Mondial de Formula 1 de 7 ori, fiind egalat recent de Lewis Hamilton. 

Reclamă

Jean Todt a făcut noi dezvăluiri despre starea lui Schumacher, cel care se află în comă după accidentul teribil de schi, din 2013. 

"Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel", a spus Jean Todt, care le-a adus multe emoţii fanilor fostului pilot.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Familia lui Schumacher ţine secret majoritatea informaţiilor legate de starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a mai spus Todt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și