Închide meniul

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 8:16

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

ProfimediaImages

Mick Schumacher va participa la CM de Formula 1

"Suntem foarte încântaţi să putem anunţa că Mick Schumacher va fi în echipa noastră, din sezonul viitor şi de-abia aştept să îl primim în echipa noastră", a anunţat Gunther Steiner, directorul celor de la Haas. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher: Am rămas fără cuvinte, e un vis împlinit

Americanii de la Haas au anunţat că Mick a semnat un contract "pe mai mulţi ani". Pilotul de 21 de ani e lider în campionatul Formulei 2. El a câştigat şi titlul în Formula 3. 

"Ideea de a face parte din grila de Formula 1 începând cu anul viitor mă face să fiu foarte fericit. Am rămas fără cuvinte. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Haas F1, Scuderiei Ferrari şi celor de la Academia Ferrari. 

Vreau să îmi arăt dragostea pentru părinţii mei, cărora le datorez totul. Întotdeauna am crezut că îmi pot îndeplini visul de a ajunge în Formula 1", a spus şi Mick Schumacher. 

Michael Schumacher urmăreşte cursele lui Mick Schumacher

Rămâne de văzut dacă Mick Schumacher va reuşi să se apropie de performanţele tatălui său, cel care a câştigat Campionatul Mondial de Formula 1 de 7 ori, fiind egalat recent de Lewis Hamilton. 

Reclamă

Jean Todt a făcut noi dezvăluiri despre starea lui Schumacher, cel care se află în comă după accidentul teribil de schi, din 2013. 

"Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel", a spus Jean Todt, care le-a adus multe emoţii fanilor fostului pilot.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Familia lui Schumacher ţine secret majoritatea informaţiilor legate de starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a mai spus Todt.

Recomandări
  • Mick Schumacher are 21 de ani
  • Michael Schumacher urmăreşte cursele fiului său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și