Închide meniul

Propunere halucinantă în Formula 1. Un șef de la Red Bull vrea ca piloții de la echipă să fie infectați cu Covid-19

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2020, 5:52

Reclamă
Propunere halucinantă în Formula 1. Un șef de la Red Bull vrea ca piloții de la echipă să fie infectați cu Covid-19

Zuma Press / Hoch Zwei via Hepta

Propunere halucinantă făcută de Helmut Marko

Acesta a spus că ar vrea ca piloții de la echipa sa să fie infectați cu coronavirus pentru a deveni imuni. Cei doi piloți de la Red Bull sunt Max Verstappen și Alexander Albon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Marko: ”Sunt cu toții bărbați tineri și puternici”

Mai mult, Marko a porpus ca alături de cei doi piloți să fie infectați și juniorii într-o tabără pe care a denumit-o ”coronavirus camp”.

Ei sunt cu toții bărbați tineri și puternici, cu o sănătate bună. În acest fel, ei ar fi pregătiți în orice moment să ia startul.

Avem 4 piloți de Formula 1 și 8 sau 10 juniori, iar ideea era să organizăm o adunare pentru a uni, din punct de vedere mental, acești timp morți”, a spus Helmut Marko.

Propunerea a fost respinsă de ceilalți oameni din conducerea echipei de Formula 1. ”Să spunem că nu a fost bine primită (n.r. – propunerea)”, a concluzionat Helmut Marko, într-un interviu acordat televiziunii ORF.

Reclamă

Helmut Mako crede că a avut coronavirus

Helmut Marko a mai spus încă un lucru incredibil. Acesta bănuiește că a fost infectat cu Covid-19., dar că nu a fost sigur din cauza mijloacelor de testare limitate din Austria.

"Am avut ceva ce părea o gripă severă, iar simptomele se potriveau cu cele de la coronavirus. A mai fost ceva ce n-am mai avut până atunci de o asemenea intensitate.

Nu știu dacă a fost coronavirus pentru că opțiunile de testare sunt acum foarte limitate. Dar din moment ce există o șansă, aș vrea să fiu testat ulterior", a spus Marko.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Citește și