Închide meniul

România – Muntenegru 28-25 | Replică dură după acuzaţiile de blat ale Norvegiei. "Trebuie să mă opresc pentru că o să zic o prostie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 17:10

România – Muntenegru 28-25 | Replică dură după acuzaţiile de blat ale Norvegiei. "Trebuie să mă opresc pentru că o să zic o prostie"

profimediaimages

Selecţionerul României, Adi Vasile, dezamăgit de acuzaţiile norvegiencelor

România şi Muntenegru se puteau duce împreună la Jocurile Olimpice, dacă tricolorele învingeau la cinci goluri diferenţă, iar adversarele marcau cel puţin 25 de goluri. Asta le-a făcut pe jucătoarele Norvegiei să se teamă de un aranjament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile: "Arbitrajul de ieri nu aş vrea să-l comentez" 

Selecţionerul României, Adi Vasile, a fost deranjat de afirmaţiile nordicelor şi a transmis că mai degrabă arbitrajul din meciul direct a fost o problemă. 

"Nu vreau să comentez declaraţiile norvegienilor. Fetele noastre sunt profesioniste. Şi-au dat inima pe teren. Trebuie să mă opresc pentru că o să zic o prostie altfel. Am arătat că România tratează acest sport cu seriozitate şi că românii au coloană vertebrală. Arbitrajul de ieri nu aş vrea să-l comentez! Astăzi nu am putut să-mi dau seama dacă la Crina Pintea a fost sau nu eliminare. 

Am toată aprecierea pentru dedicaţia fetelor. Din păcate, într-o grupă atât de puternică, am fost puţin în spate. Meciurile atât de importante nu au cum să fie exacte. Există presiune, importanţă, meciurile nu sunt exacte şi nu pot să fie frumoase, superbe. Norvegia este campioana ultimilor ani, dar nu a arătat un handbal pe care noi n-am putut să-l contracarăm. Uneori e nevoie şi de puţină şansă, dar şi de experienţă", a declarat antrenorul naţionalei, Adi Vasile.

România a învins Muntenegru la doar trei goluri diferenţă şi a ratat a cincea prezenţă la Jocurile Olimpice, după ediţiile din 1976, 2000, 2008 şi 2016. Tricolorele au izbucnit în lacrimi la final.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și