Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Dedu, mesaj pentru Adi Vasile! Președintele FRH, nemulțumit de planurile EHF: ”Sper să fie înțelepți!”

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 12:13

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Dedu, mesaj pentru Adi Vasile! Președintele FRH, nemulțumit de planurile EHF: ”Sper să fie înțelepți!”

AS.ro

Alexandru Dedu a fost invitat la AS.ro LIVE

La turneul preolimpic, România se află în grupă cu Muntenegru, Norvegia și ar mai fi trebuit Coreea de Nord sau o altă echipă din Asia, dar cei de acolo nu vor să participe. Ținând cont de aceste lucruri, EHF vrea să facă loc pentru Germania sau Danemarca. La Olimpiadă vor merge primele două poziți, iar prezența uneia dintre cele două echipe din Europa, ar face lupta mult mai aprigă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret avem șanse să ne calificăm la Olimpiadă. O să jucăm într-o grupă tare, cu Norvegia și Muntenegru. Din ce am înțeles, cea de-a patra echipă ar trebui să fie din Asia. Să vedem cine va veni. 

Se vehiculează două nume, de acordare a unor wild card-uri pentru Germania sau Danemarca, lucru care nu îmi place deloc. Asta ar însemna o competiție mult mai aprigă și o bătaie mult mai mare pentru cele două locuri. Să sperăm că cei de la EHF vor fi înțelepți și nu vor face acest lucru”, a declarat Alexandru Dedu la AS.ro LIVE.

Alexandru Dedu merge pe mâna lui Adi Vasile

Adi Vasile a preluat naționala feminină de handbal în acest an, iar Alexandru Dedu îi transmite acestuia că ar dori să-l vadă la cârma naționalei și la Olimpiada de la Paris.

Reclamă

Avem un antrenor bun, cu un staff profesionist în spate, eu am mare încredere în ei și m-aș bucura să ne dea tuturor motive să ajungem până la următoarea Olimpiadă, de la Paris. 

Îl cunosc pe Adi de când era o tânără speranță, mi-a plăcut foarte mult. Este un om care pune mâna pe care și încearcă să fie la zi cu toat ce este nou”, a mai spus Alexandru Dedu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și