Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Dedu, mesaj pentru Adi Vasile! Președintele FRH, nemulțumit de planurile EHF: ”Sper să fie înțelepți!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 12:13

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Dedu, mesaj pentru Adi Vasile! Președintele FRH, nemulțumit de planurile EHF: ”Sper să fie înțelepți!”

AS.ro

Alexandru Dedu a fost invitat la AS.ro LIVE

La turneul preolimpic, România se află în grupă cu Muntenegru, Norvegia și ar mai fi trebuit Coreea de Nord sau o altă echipă din Asia, dar cei de acolo nu vor să participe. Ținând cont de aceste lucruri, EHF vrea să facă loc pentru Germania sau Danemarca. La Olimpiadă vor merge primele două poziți, iar prezența uneia dintre cele două echipe din Europa, ar face lupta mult mai aprigă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret avem șanse să ne calificăm la Olimpiadă. O să jucăm într-o grupă tare, cu Norvegia și Muntenegru. Din ce am înțeles, cea de-a patra echipă ar trebui să fie din Asia. Să vedem cine va veni. 

Se vehiculează două nume, de acordare a unor wild card-uri pentru Germania sau Danemarca, lucru care nu îmi place deloc. Asta ar însemna o competiție mult mai aprigă și o bătaie mult mai mare pentru cele două locuri. Să sperăm că cei de la EHF vor fi înțelepți și nu vor face acest lucru”, a declarat Alexandru Dedu la AS.ro LIVE.

Alexandru Dedu merge pe mâna lui Adi Vasile

Adi Vasile a preluat naționala feminină de handbal în acest an, iar Alexandru Dedu îi transmite acestuia că ar dori să-l vadă la cârma naționalei și la Olimpiada de la Paris.

Reclamă

Avem un antrenor bun, cu un staff profesionist în spate, eu am mare încredere în ei și m-aș bucura să ne dea tuturor motive să ajungem până la următoarea Olimpiadă, de la Paris. 

Îl cunosc pe Adi de când era o tânără speranță, mi-a plăcut foarte mult. Este un om care pune mâna pe care și încearcă să fie la zi cu toat ce este nou”, a mai spus Alexandru Dedu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și