Închide meniul

Cristina Neagu a învins Covid-19! Cea mai bună handbalistă a lumii, testată negativ după două săptămâni de izolare

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 15:28

Reclamă
Cristina Neagu a învins Covid-19! Cea mai bună handbalistă a lumii, testată negativ după două săptămâni de izolare

Profimediaimages

Handbalista de 32 de ani s-a negativat. "Toate jucătoarele noastre au ieșit negativ la test, inclusiv Cristina Neagu", a declarat președintele secției de handbal de la CSM, Remus Drăgănescu, pentru GSP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu nu mai are coronavirus

Fără Neagu, CSM București a pierdut meciul din deplasare cu Vipers. Româncele au cedat cu 25-30 în Norvegia. Adrian Vasile primește întăriri pentru meciul cu Ferencvaros, din următoarea etapă a Champions League. Confruntarea va fi pe 18 octombrie.

"Cristina a fost depistată pozitiv, în data de 1 octombrie a primit rezultatul testului. Partea bună este că starea ei este bună, nu are niciun fel de simptomologie agresivă. Se simte bine, asta e cel mai important. Este izolată la domiciliu.

Restul echipei este în afara oricărui pericol, au fost înştiinţate tot timpul toate organele în perioada asta în care Cristina a avut rezultatul", a anunțat antrenorul lui CSM București înaintea disputei cu Vipers.

CSM București a primit un wild-card pentru a putea participa în acest sezon al Ligii Campionilor. Are 2 victorii și o înfrângere și ocupă locul 4 în grupa A.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și