Închide meniul

EXCLUSIV | Trei milioane de euro, aruncate pe geam! Dezamăgire cruntă la CSM Bucureşti: "Meritam să luăm titlul! Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 11:51

EXCLUSIV | Trei milioane de euro, aruncate pe geam! Dezamăgire cruntă la CSM Bucureşti: "Meritam să luăm titlul! Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, în timpul unui time out / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Primăria Capitalei a investit o mulţime de bani la CSM Bucureşti şi în acest sezon. Decizia FR Handbal dezavantajează echipa. În momentul întreruperii campionatului, CSM-ul ocupa poziţia secundă, la egalitate de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, dar avea un meci mai puţin disputat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Asta au crezut că e mai bine şi asta au făcut. E păcat că din cauză că avem o etapă în minus să fie aşa şi din cauza asta e frustrant aşa. După tot ce a fost, cred că meritam să luăm titlul anul ăsta", a declarat Crina Pintea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Crina Pintea: "Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

CSM Bucureşti riscă să nu poată evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Doar rivalele din Vâlcea sunt direct calificate, în timp ce echipa din Capitală are nevoie de un wild-card.  

"Din tot sufletul sperăm să primim wild-card, pentru că altfel ar fi mare păcat. Îmi doresc foarte mult să joc în Champions League, de asta am venit la CSM Bucureşti. Altfel, poate ajungeam la o altă echipă. Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League pentru că pentru asta tragem", a mai spus Crina Pintea pentru AntenaSport.  

SCM Râmnicu Vâlcea, direct în Champions League

De partea cealaltă, jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost încântate de hotărârea adoptată astăzi, 18 mai. 

Reclamă

"E cea mai corectă decizie, ţinând cont de faptul că ar mai fi fost destul de multe etape și s-ar fi putut întâmpla orice până la final", a declarat Mădălina Zamfirescu la AntenaSport. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și