Închide meniul

EXCLUSIV | Trei milioane de euro, aruncate pe geam! Dezamăgire cruntă la CSM Bucureşti: "Meritam să luăm titlul! Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 11:51

EXCLUSIV | Trei milioane de euro, aruncate pe geam! Dezamăgire cruntă la CSM Bucureşti: "Meritam să luăm titlul! Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, în timpul unui time out / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • CSM Bucureşti este în pericol de a rata prezenţa în Champions League
  • Echipa din Capitală are nevoie de un wild-card pentru a putea participa
  • Crina Pintea a fost nemulţumită la aflarea deciziei luate de FR Handbal

Primăria Capitalei a investit o mulţime de bani la CSM Bucureşti şi în acest sezon. Decizia FR Handbal dezavantajează echipa. În momentul întreruperii campionatului, CSM-ul ocupa poziţia secundă, la egalitate de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, dar avea un meci mai puţin disputat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Asta au crezut că e mai bine şi asta au făcut. E păcat că din cauză că avem o etapă în minus să fie aşa şi din cauza asta e frustrant aşa. După tot ce a fost, cred că meritam să luăm titlul anul ăsta", a declarat Crina Pintea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Crina Pintea: "Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League"

CSM Bucureşti riscă să nu poată evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Doar rivalele din Vâlcea sunt direct calificate, în timp ce echipa din Capitală are nevoie de un wild-card.  

Reclamă

"Din tot sufletul sperăm să primim wild-card, pentru că altfel ar fi mare păcat. Îmi doresc foarte mult să joc în Champions League, de asta am venit la CSM Bucureşti. Altfel, poate ajungeam la o altă echipă. Tot ce îmi doresc e să jucăm în Champions League pentru că pentru asta tragem", a mai spus Crina Pintea pentru AntenaSport.  

SCM Râmnicu Vâlcea, direct în Champions League

De partea cealaltă, jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost încântate de hotărârea adoptată astăzi, 18 mai. 

Reclamă

"E cea mai corectă decizie, ţinând cont de faptul că ar mai fi fost destul de multe etape și s-ar fi putut întâmpla orice până la final", a declarat Mădălina Zamfirescu la AntenaSport. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League!
Handbal • 18 feb., 17:01
Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League! CSM Bucureşti a ratat însă calificarea directă în sferturile Ligii
Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid
La Liga • 4 feb., 10:08
Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial 2023
Handbal • 11 dec., 21:46
„Foarte multă durere!” Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial
rina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu
Handbal • 15 nov., 14:58
OFICIAL | Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu! A semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Prima reacţie