Închide meniul

Yevgeni Trefilov, șocat de situația de la CSM București: ”E cumva băgată mafia drogurilor, mafia ţigărilor, mafia alcoolului?”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2020, 10:24

Reclamă
Yevgeni Trefilov, șocat de situația de la CSM București: ”E cumva băgată mafia drogurilor, mafia ţigărilor, mafia alcoolului?”

Ultrasports.tv

Yevgeni Trefilov, uimit de salariile de la CSM

"Ştiţi ce întrebare mi-a pus Trefilov, iar martori am vreo 8 persoane. 'Cine a preluat handbalul românesc? Cum puteţi să susţineţi asemenea salarii? E cumva băgată mafia drogurilor, mafia ţigărilor, mafia alcoolului?' Așa mi-a spus", a susținut Tadici, pentru Gazeta Sporturilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București se poate lăuda că este singura echipă din Europa care are în componență cinci jucătoare cu salarii de peste 10.000 de euro pe lună. Neagu, Mork, Pintea, Cvijc și Lekic sunt handbalistele care au dat lovitura.

Probleme la CSM București

Chiar dacă a adus numai jucătoare de top la echipă, CSM are mari probleme, fiind serios în urmă cu plata salariilor. Până acum două săptămâni, fetele nu fuseseră plătite din noiembrie.

Dacă salariul pe decembrie a fost achitat, CSM mai are de plată alte trei luni, ianuarie, februarie și martie. Problema trebuie rezolvată rapid, pentru că altfel apare riscul ca handbalistele să poată să desfacă înțelegerile. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și