Închide meniul

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! "Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?"

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 19:13 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! "Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?"

profimediaimages.ro

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac

Competiția de la Madrid este patronată de Ion Ţiriac, iar Serena a boicotat competiţia şi anul acesta. La Roma, în cadrul unei conferinţe de presă, aceasta a fost întrebată dacă a refuzat să evolueze în capitala Spaniei din cauza miliardarului român. Sportiva din America a oferit o replică tăioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân? Da, nu știu ce să spun… El e încă… (râde)", a declarat Williams, potrivit Eurosport.

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit dur de soţul Serenei Williams

Recent, Ion Ţiriac a avut o primă reacţie după ce a fost jignit fără precedent de soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, în urma meciului de la Australian Open dintre Serena şi Simona Halep.

"Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este", a spus Ion Ţiriac, într-un interviu special acordat Alessandrei Stoicescu.

Război Serena Williams – Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Serena Williams se află într-un adevărat război al declaraţiilor. Omul de afaceri i-a sugerat Serenei Williams să se retragă. La începutul anului, soţul campioanei din SUA a răbufnit.

Reclamă

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și