Închide meniul

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! "Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 19:13 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! "Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?"

profimediaimages.ro

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac

Competiția de la Madrid este patronată de Ion Ţiriac, iar Serena a boicotat competiţia şi anul acesta. La Roma, în cadrul unei conferinţe de presă, aceasta a fost întrebată dacă a refuzat să evolueze în capitala Spaniei din cauza miliardarului român. Sportiva din America a oferit o replică tăioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân? Da, nu știu ce să spun… El e încă… (râde)", a declarat Williams, potrivit Eurosport.

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit dur de soţul Serenei Williams

Recent, Ion Ţiriac a avut o primă reacţie după ce a fost jignit fără precedent de soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, în urma meciului de la Australian Open dintre Serena şi Simona Halep.

"Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este", a spus Ion Ţiriac, într-un interviu special acordat Alessandrei Stoicescu.

Război Serena Williams – Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Serena Williams se află într-un adevărat război al declaraţiilor. Omul de afaceri i-a sugerat Serenei Williams să se retragă. La începutul anului, soţul campioanei din SUA a răbufnit.

Reclamă

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și