Închide meniul

Simona Halep – Ekaterina Vondrousova 6-1, 6-4 | Simona a dat detalii despre starea sa de sănătate: "Nu voi servi la putere maximă!" Obiectivul anunţat la Stuttgart

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 20:22

Reclamă
Simona Halep – Ekaterina Vondrousova 6-1, 6-4 | Simona a dat detalii despre starea sa de sănătate: "Nu voi servi la putere maximă!" Obiectivul anunţat la Stuttgart

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Simona Halep a anunţat obiectivul de la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în carieră în semifinalele turneului de la Stuttgart. Marea noastră campioană a recunoscut că încă nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am simțit durere nici azi, dar în continuare nu voi servi la putere maximă și cred că am jucat foarte bine după o perioadă foarte lungă.

Învăț lecția când pierd un meci și încep să joc mai bine. Am avut încredere că pe zgură este șansa mea. Îmi place suprafața și mă simt mai bine pe zgură. De la zi la zi am jucat mai bine, din punctul meu de vedere. Sper a treia oară să fie cu noroc și să mă calific în finală, terenul poate nu e preferatul meu, pentru că alunecă, dar e zgură, e un plus pentru mine. Dacă mâine voi lupta, am șansa mea să câștig", a spus Simona Halep pentru Digisport.

Simona Halep – Ekaterinei Alexandrova 6-1, 6-4. Simo, în semifinale la Stuttgart

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA.

După prima victorie împotriva Marketei Vondrousova, în optimi, Halep avea de luat o altă revanşă, de data aceasta în faţa Ekaterinei Alexandrova. Halep a pierdut fără drept de apel, scor 2-6, 1-6, în februarie, în sferturi, la Gippsland Trophy, şi, probabil, aştepta cu nerăbdare să dea din nou piept cu rusoaica.

Reclamă

Românca aproape şi-a demolat adversara în primul set. Cu aceeaşi agresivitate arătată în meciul cu Vondousova, Halep a servit foarte bine şi a returnat nimicitor, şi-a mişcat permanent adversara, iar Alexandrova îşi pierde precizia sub efort. În acelaşi timp, rusoiaica a fost generoasă şi din poziţii favorabile, risipind destule puncte. Arma ei principală, serviciul, a fost oscilantă şi abia în setul al doilea şi-a mai recuperat forţa şi cadenţa.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Citește și