Închide meniul

Simona Halep – Ekaterina Vondrousova 6-1, 6-4 | Simona a dat detalii despre starea sa de sănătate: "Nu voi servi la putere maximă!" Obiectivul anunţat la Stuttgart

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 20:22

Simona Halep – Ekaterina Vondrousova 6-1, 6-4 | Simona a dat detalii despre starea sa de sănătate: "Nu voi servi la putere maximă!" Obiectivul anunţat la Stuttgart

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Simona Halep a anunţat obiectivul de la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în carieră în semifinalele turneului de la Stuttgart. Marea noastră campioană a recunoscut că încă nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am simțit durere nici azi, dar în continuare nu voi servi la putere maximă și cred că am jucat foarte bine după o perioadă foarte lungă.

Învăț lecția când pierd un meci și încep să joc mai bine. Am avut încredere că pe zgură este șansa mea. Îmi place suprafața și mă simt mai bine pe zgură. De la zi la zi am jucat mai bine, din punctul meu de vedere. Sper a treia oară să fie cu noroc și să mă calific în finală, terenul poate nu e preferatul meu, pentru că alunecă, dar e zgură, e un plus pentru mine. Dacă mâine voi lupta, am șansa mea să câștig", a spus Simona Halep pentru Digisport.

Simona Halep – Ekaterinei Alexandrova 6-1, 6-4. Simo, în semifinale la Stuttgart

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA.

După prima victorie împotriva Marketei Vondrousova, în optimi, Halep avea de luat o altă revanşă, de data aceasta în faţa Ekaterinei Alexandrova. Halep a pierdut fără drept de apel, scor 2-6, 1-6, în februarie, în sferturi, la Gippsland Trophy, şi, probabil, aştepta cu nerăbdare să dea din nou piept cu rusoaica.

Reclamă

Românca aproape şi-a demolat adversara în primul set. Cu aceeaşi agresivitate arătată în meciul cu Vondousova, Halep a servit foarte bine şi a returnat nimicitor, şi-a mişcat permanent adversara, iar Alexandrova îşi pierde precizia sub efort. În acelaşi timp, rusoiaica a fost generoasă şi din poziţii favorabile, risipind destule puncte. Arma ei principală, serviciul, a fost oscilantă şi abia în setul al doilea şi-a mai recuperat forţa şi cadenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și