Închide meniul

Simona Halep e de neoprit în Australia! Două victorii într-o zi pentru “Simo”, care va fi față în față cu o altă româncă

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 8:45

Reclamă
Simona Halep e de neoprit în Australia! Două victorii într-o zi pentru “Simo”, care va fi față în față cu o altă româncă

profimediaimages

Simona Halep, zi excelentă în Australia

Halep a revenit pe teren la aproximativ o oră și jumătate după victoria obținută în fața Laurei Siegemund. “Simo” și australianca Daria Gavrilova au câștigat în super tie-break, scor 7-6 (4), 2-6, 10-2, în fața cuplului Gabriela Dabrovski – Bethanie Mattek Sands. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, în sferturi la Gippsland Trophy și la dublu 

Adversarele Simonei de la dublu erau cap de serie numărul trei. În sferturi, Halep va avea adversară o altă jucătoare din România.

Simona și Gavrilova le vor întâlni pe Buzărnescu și Alize Cornet. Calificarea în această fază a competiției este recompensată cu peste 4.300 de dolari. Halep și partenera ei vor primi și câte 100 de puncte WTA. 

Simona Halep, victorie categorică cu Laura Siegemund 

Simona Halep a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Laura Siegemund în turul al doilea de la Gippsland Trophy. Românca şi-a anunţat principalul obiectiv pentru începutul lui 2021: câştigarea turneului de la Australian Open. 

“Sunt foarte fericită să fiu înapoi aici. A trecut mult timp de când am jucat o partidă oficială aici, în luna octombrie a anului trecut. Vă mulțumesc mult, sunt fericită să mă aflu aici. Australian Open este principalul meu obiectiv, nu va fi ușor. Trebuie să muncesc în fiecare zi și să sper în continuare”, a spus Halep după victoria cu Siegemund.  

Reclamă

Simona va juca în sferturi împotriva Ekaterinei Alexandrova. Rusoaica de pe locul 33 WTA a trecut în runda precedentă de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și