Închide meniul

Simona Halep e de neoprit în Australia! Două victorii într-o zi pentru “Simo”, care va fi față în față cu o altă româncă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 8:45

Simona Halep e de neoprit în Australia! Două victorii într-o zi pentru “Simo”, care va fi față în față cu o altă româncă

profimediaimages

Simona Halep, zi excelentă în Australia

Halep a revenit pe teren la aproximativ o oră și jumătate după victoria obținută în fața Laurei Siegemund. “Simo” și australianca Daria Gavrilova au câștigat în super tie-break, scor 7-6 (4), 2-6, 10-2, în fața cuplului Gabriela Dabrovski – Bethanie Mattek Sands. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, în sferturi la Gippsland Trophy și la dublu 

Adversarele Simonei de la dublu erau cap de serie numărul trei. În sferturi, Halep va avea adversară o altă jucătoare din România.

Simona și Gavrilova le vor întâlni pe Buzărnescu și Alize Cornet. Calificarea în această fază a competiției este recompensată cu peste 4.300 de dolari. Halep și partenera ei vor primi și câte 100 de puncte WTA. 

Simona Halep, victorie categorică cu Laura Siegemund 

Simona Halep a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Laura Siegemund în turul al doilea de la Gippsland Trophy. Românca şi-a anunţat principalul obiectiv pentru începutul lui 2021: câştigarea turneului de la Australian Open. 

“Sunt foarte fericită să fiu înapoi aici. A trecut mult timp de când am jucat o partidă oficială aici, în luna octombrie a anului trecut. Vă mulțumesc mult, sunt fericită să mă aflu aici. Australian Open este principalul meu obiectiv, nu va fi ușor. Trebuie să muncesc în fiecare zi și să sper în continuare”, a spus Halep după victoria cu Siegemund.  

Reclamă

Simona va juca în sferturi împotriva Ekaterinei Alexandrova. Rusoaica de pe locul 33 WTA a trecut în runda precedentă de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și