Închide meniul

Reacţie dură după revolta Soranei Cîrstea. O jucătoare i-a dat replica: "Primeşti 100.000 de dolari pentru a sta două săptămâni în hotel"

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2021, 12:43

Reclamă
Reacţie dură după revolta Soranei Cîrstea. O jucătoare i-a dat replica: "Primeşti 100.000 de dolari pentru a sta două săptămâni în hotel"

Profimediaimages

Sorana Cîrstea este nevoită să stea în camera de hotel

Au fost proteste vehemente ale sportivilor. Aceştia s-au plâns că nu pot părăsi camera de hotel timp de 14 zile. Reacţia lor a fost taxată de Sachia Vickery. Americanca de pe locul 159 WTA şi-a manifestat indignarea şi le-a amintit ce premiu au garantat pentru participarea pe tabloul principal de la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sachia Vickery a "taxat-o" pe Sorana Cîrstea

"Cum se plâng aceste jucătoare, aflate pe tablou principal de la Australian Open, de măsurile de carantină? Ai şansa de a călători şi a concura după o pandemie mondială, în care oamenii se luptă pentru a supravieţui, în timp ce faci 100.000 de dolari australieni (n.r. 64.000 de euro) pentru a sta două săptămâni într-o cameră de hotel", a transmis Sachia Vickery pe contul ei de Twitter.

Şi o dublă campioană de la Australian Open (2012, 2013) a răbufnit. Victoria Azarenka nu îşi explică protestele sportivilor care au intrat în carantină la Melbourne şi Adelaide.

"Dacă ai timp să te plângi, atunci a şi timp pentreu a găsi o soluţie!", a fost mesajul categoric transmis de a 13-a jucătoare a lumii.

Reclamă

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a intrat în izolare la Melbourne

Sorana este printre jucătoarele care s-au revoltat la adresa organizatorilor

"Oamenii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, se poate spune chiar că este o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este să CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.

Dacă ne-ar fi spus de această regulă, nu aş fi jucat în Australia. Aş fi stat acasă! Ei ne-au spus că avionul va fi la 20% din capacitate şi că vom fi în contact direct doar cu membrii echipei. Eu aş avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a fi într-o formă decentă pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel", a scris Sorana Cîrstea pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Cum arată camera de hotel în care stă Simona Halep pe durata carantinei

Simona Halep o duce mult mai bine. Ocupanta locul 2 WTA este cazată într-un hotel de lux la Adelaide şi are dreptul la cel mult cinci ore de antrenament în fiecare zi.

În acelaşi hotel mai sunt Novak Djokovic, Rafael Nada şi surorile Williams.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și