Închide meniul

"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2020, 13:40

Reclamă
"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Actionpress / MARTINEZ,CHRISTIAN via Hepta

Ion Ţiriac, alături de Guillermo Vilas în 1982

Fostul jucător de tenis a fost sub lumina reflectoarelor şi imediat după ce s-a retras, când a fost antrenorul şi managerul lui Guillermo Vilas. A făcut tot posibilul pentru a-l ţine pe starul argentinian departe de paparazzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, supărat pe paparazzi

Ţiriac a fost în centrul unui adevărat scandal în Buenos Aires, în perioada în care era fără întrerupere alături de Vilas. Un fotograf a avut de suferit în faţa clubului Mau Mau.

Celebru pentru instantaneele sale, Daniel "Pato" Giacometto a dezvăluit prin ce a trecut în momentul în care a încercat să se apropie de Guillermo Vilas.

"Ion Ţiriac era managerul lui Guillermo Vilas. Era un român foarte exigent, foarte sever. Vilas era pe punctul de a intra în Mau Mau şi a izbucnit o ceartă pentru că nu-l lăsau să treacă. Ştiţi de ce? Pentru că purta încălţări sport. Oamenii de la pază nu l-au lăsat să treacă decât cu jachetă şi cravată.

Vilas nu a putut intra, iar Ţiriac a aruncat în mine cu un ananas când a văzut că doream să fotografiez cum era încălţat Guillermo. Era o vedetă internaţională şi românul a spus că imaginea lui va avea de suferit în Europa", a declarat Giacometto pentru jurnaliştii de la Clarin.

Reclamă

Vilas a ocupat locul 2 ATP în anul 1975. A câştigat Australian Open (1978, 1979), Roland Garros (1977) şi US Open (1977). Sud-americanul a avut şi momente tensionate cu Ţiriac.

"Țiriac m-a întrebat: ‘Cum te simți alături de cel mai bun antrenor din lume?’ I-am răspuns că deja știe că se află în fața unui jucător care poate executa orice lovitură", a dezvăluit Vilas într-un documentar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și