Închide meniul

"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2020, 13:40

"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Actionpress / MARTINEZ,CHRISTIAN via Hepta

Ion Ţiriac, alături de Guillermo Vilas în 1982

Fostul jucător de tenis a fost sub lumina reflectoarelor şi imediat după ce s-a retras, când a fost antrenorul şi managerul lui Guillermo Vilas. A făcut tot posibilul pentru a-l ţine pe starul argentinian departe de paparazzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, supărat pe paparazzi

Ţiriac a fost în centrul unui adevărat scandal în Buenos Aires, în perioada în care era fără întrerupere alături de Vilas. Un fotograf a avut de suferit în faţa clubului Mau Mau.

Celebru pentru instantaneele sale, Daniel "Pato" Giacometto a dezvăluit prin ce a trecut în momentul în care a încercat să se apropie de Guillermo Vilas.

"Ion Ţiriac era managerul lui Guillermo Vilas. Era un român foarte exigent, foarte sever. Vilas era pe punctul de a intra în Mau Mau şi a izbucnit o ceartă pentru că nu-l lăsau să treacă. Ştiţi de ce? Pentru că purta încălţări sport. Oamenii de la pază nu l-au lăsat să treacă decât cu jachetă şi cravată.

Vilas nu a putut intra, iar Ţiriac a aruncat în mine cu un ananas când a văzut că doream să fotografiez cum era încălţat Guillermo. Era o vedetă internaţională şi românul a spus că imaginea lui va avea de suferit în Europa", a declarat Giacometto pentru jurnaliştii de la Clarin.

Reclamă

Vilas a ocupat locul 2 ATP în anul 1975. A câştigat Australian Open (1978, 1979), Roland Garros (1977) şi US Open (1977). Sud-americanul a avut şi momente tensionate cu Ţiriac.

"Țiriac m-a întrebat: ‘Cum te simți alături de cel mai bun antrenor din lume?’ I-am răspuns că deja știe că se află în fața unui jucător care poate executa orice lovitură", a dezvăluit Vilas într-un documentar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac a avut o reacţie necontrolată
  • Anunţul făcut de Daniel "Pato" Giacometto

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și