Închide meniul

Caroline Wozniacki, viața după tenis: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open anul acesta”

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 9:18

Reclamă
Caroline Wozniacki, viața după tenis: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open anul acesta”

profimediaimages

Caroline Wozniacki a povestit cum își ocupă viața după retragerea din tenis

Daneza s-a retras chiar după Australian Open și înainte ca pandemia de COVID-19 să își impună controlul asupra majorității activităților din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caroline Wozniacki: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open”

”După Australia, am plecat cu soțul meu în Noua Zeelandă. Am vrut mereu să explorez acea țară și nu știam când mă voi mai întoarce în partea aceea de lume. 

(…) Când eram în plină activitate, a fost anunțată pandemia și a trebuit să ne întoarcem în Statele Unite, de unde este soțul meu.

Am urmărit US Open la televizor, dar poate din cauza ”bulei” sau a absenței fanilor, nu am simțit că ar trebui să fiu acolo. Iubesc tenisul, dar pe stadioane pline”, a declarat Wozniacki într-un interviu pentru spaniolii de la Marca.

Caroline Wozniacki despre artrita reumatoidă: ”Vrei să te dai jos din pat și nu poți”

Daneza a vorbit și despre artrita reumatoidă pe care o are și modul în care a trăit cu boala. Ea a devenit o ambasadoare globală în lupta împotriva acesteia.

Reclamă

”Am devenit o nouă Caroline. Vine o zi când vrei să te dai jos din pat și nu poți nici măcar să te miști. 

Ești una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu poți să te miști. A fost un șoc să nu pot să-mi mișc brațele. 

Reclamă 4 / 0/3

Am găsit un reumatolog bun și acum trăiesc o viață în limitele normale. (…) Sunt fericită să ajut oamenii să înțeleagă exact ce este artrita reumatoidă. După ce mi-a luat așa mult să aflu ce am, am decis că îi voi ajuta pe alții în orice fel voi putea”, a declarat Caroline Wozniacki.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și