Închide meniul

Caroline Wozniacki, viața după tenis: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open anul acesta”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 9:18

Caroline Wozniacki, viața după tenis: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open anul acesta”

profimediaimages

Caroline Wozniacki a povestit cum își ocupă viața după retragerea din tenis

Daneza s-a retras chiar după Australian Open și înainte ca pandemia de COVID-19 să își impună controlul asupra majorității activităților din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caroline Wozniacki: ”Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open”

”După Australia, am plecat cu soțul meu în Noua Zeelandă. Am vrut mereu să explorez acea țară și nu știam când mă voi mai întoarce în partea aceea de lume. 

(…) Când eram în plină activitate, a fost anunțată pandemia și a trebuit să ne întoarcem în Statele Unite, de unde este soțul meu.

Am urmărit US Open la televizor, dar poate din cauza ”bulei” sau a absenței fanilor, nu am simțit că ar trebui să fiu acolo. Iubesc tenisul, dar pe stadioane pline”, a declarat Wozniacki într-un interviu pentru spaniolii de la Marca.

Caroline Wozniacki despre artrita reumatoidă: ”Vrei să te dai jos din pat și nu poți”

Daneza a vorbit și despre artrita reumatoidă pe care o are și modul în care a trăit cu boala. Ea a devenit o ambasadoare globală în lupta împotriva acesteia.

Reclamă

”Am devenit o nouă Caroline. Vine o zi când vrei să te dai jos din pat și nu poți nici măcar să te miști. 

Ești una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu poți să te miști. A fost un șoc să nu pot să-mi mișc brațele. 

Reclamă 4 / 0/3

Am găsit un reumatolog bun și acum trăiesc o viață în limitele normale. (…) Sunt fericită să ajut oamenii să înțeleagă exact ce este artrita reumatoidă. După ce mi-a luat așa mult să aflu ce am, am decis că îi voi ajuta pe alții în orice fel voi putea”, a declarat Caroline Wozniacki.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și