Închide meniul

Noi probleme pentru Boris Becker, la doi ani după ce Ion Ţiriac s-a oferit să îl ajute cu 10 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2020, 9:07

Reclamă
Noi probleme pentru Boris Becker, la doi ani după ce Ion Ţiriac s-a oferit să îl ajute cu 10 milioane de euro

Face to Face / Wiese/face to face via Hepta

Acum, multiplul campion de Grand Slam este acuzat că nu şi-a scos la licitaţie trofeele şi medaliile cucerite în carieră. Cel mai probabil le-a ascuns, susţin nemţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El nu a renunţat la primul său trofeu de la Wimbledon (1985), nici la cel din 1989, dar nici la cele două de la Australian Open. Mai vorbim pe această listă şi de medalia de aur de la JO 1992, dar şi de cea de la Cupa Davis. 

Ion Ţiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Cu doi ani în urmă, fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german, dar acesta l-a refuzat. 

"Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă", spunea Ion Ţiriac, în 2018. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și