Închide meniul

Încă o lovitură pentru Sorana Cîrstea la două zile după strigătul de disperare din Cehia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2020, 14:30

Încă o lovitură pentru Sorana Cîrstea la două zile după strigătul de disperare din Cehia

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, învinsă la Ostrava

Sorana a pierdut în faţa ibericei Paula Badosa, favorită 7, după numai o oră şi 19 minute. Scorul a fost 6-3, 6-3 pentru sportiva de pe locul 69 WTA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strigătul de disperare al Soranei Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost închisă într-o cameră de hotel pentru mai mult de 25 de ore după ce a ajuns în Cehia. Ea a fost testată din nou, chiar dacă o făcuse şi la plecarea din ţară. 

Românca a apelat la Twitter pentru a cere lămuriri organizatorilor turneului după ce 25 de ore rezultatul testului nu sosise. 

”De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!", a postat sportiva, în mod clar iritată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 0-0! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și